Min sstämpel för betong.

betongstampel-minskadJag tyckte jag behövde en stämpel för betong eftersom det inte går att rista när man gjuter. Jag har försökt lägga snöre m.m. men det har inte blivit bra. Jag tänkte på gips men det hade blivit så mycket jobb…det fick bli FIMO lera som bränns i ugnen. Den ser inte så bra ut men den fungerar som jag vill att den skall fungera. Jag tycker att det är så roligt att veta när (vilket år) jag gjorde ditten och datten.

I thought I needed a stamp for concrete as it is not possible to make a mark in the concrete otherwise. I have tried to design different cords in the concrete but…First I thought I will make one in plaster, but thinking of it it would involve to much work. I went to the store and bought plastic clay for children. I made the stamp. It dosen´t look too sophisticated but it works, and I could burn it in my kithen owen.

1 kommentar

  • By Joa, 19 oktober 2012 @ 4:34

    Hej!

    Jag är rätt ny på betongande och jag letar tips! Ditt tips här med FIMO leran var ju smart, men hur gör du i praktiken? Har du lust att dela med dig? Maila mig gärna! Hälsning Joa

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes