Brun dominostickad schal.

Nu är den klar den bruna dominostickade schalen. Den är stickad i ett entrådigt ullgarn på stickor 3. Det tunna garnet gör att den blir tunn och följsam. Min signatur är ofta en liten tofs med betoning på liten. Varje ruta består av 51 m från början.

2 Comments

  • By Margareta Kjellén, 15 juni 2010 @ 10:30

    Fina sjalar! Lingonskogen rör vid mitt småländska hjärta! Vore roligt att kunna sticka dominostickning! Hur gör man?

  • By Inger, 15 juni 2010 @ 14:51

    Hej Margareta och tack för att du tittade in på min blogg. Dominostickning kan jag inte beskriva i en mening men jag kan rekommendera dig att låna boken Dominostickning av Vivian Höxbro. Där står allt du behöver veta om dominostickning. Jag har också kurser i dominostickning men nu blir det inte förrän till hösten. Trevlig sommar.

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes