Jultyg.

Jag var på Pekings IKEA när jag mötte det här tyget som är i mina ögon alldeles fantastiskt. Utan att tänka att det kanske skulle finnas på IKEA i Sverige, köpte jag en bit för man skall inte chansa. Kanske kommer det inte att finnas i Sverige. Nu kan jag tala om att det finns, så man kan köpa många meter om man önskar. Jag köpte bara en rapport, som jag har tänkt spänna upp på en tavelram som syns i bakgrunden. Min tavelram är aningens för stor för att spika upp tomten på direkt så jag tänker klippa ut favoriten den till vänster längst ner och sy en kant runt om honom och en till, så att de går att spika upp på ramen. Jag har emellertid inte bestämt mig om ramtyget skall vara vitt eller rött eller kanske t.o.m.  en annan färg men det kommer.

1 kommentar

  • By Jane, 03 januari 2012 @ 15:11

    Vilket läckert jultyg!

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes