…planering av ett klädstreck…

Jag skall ha ett klädparty och jag tänkte att jag skall göra det lite festligt. Jag tänkte ” vimplar är så vanligt men ett klädstreck”…så jag ritade upp enkla modeller på ett vikt papper så jag behövde bara rita halva plagget. Om jag viker dem i överkant på tyget så blir det ingen fram eller baksida och tunnel att hänga plaggen i blir det automatiskt…jag skall göra den i morgon, hoppas det fugerar.

I am going to have a clothes party and I want to make it a party so I thought ”a banderole/pennant is too common but a clothes line”…I drew some very simple models on a folded paper, so I had to draw just one side of the figure. If I fold the top of the fabric and make it two right sides, I will then have a tunnel to put the string in and then hang it. I will finish the idea tomorrow, hope it works.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes