Jeansbag med möbeltyg/ Jeans bag with furniturefabric.

Jag hittade en bit möbeltyg eller nåt som kunde bli kul i en jeansbag, så jag sydde med blockhusteknik runt mittbiten i olika nyanser. Baksidan fck bara en gammal ficka. Bild tre och fyra visar närbilder.

I found a piece of furniture fabric or something that could be fun in a jeans bag, so I sewed it with a stock house technique around the middle piece in different shades. The back pocket is just a back pocket and picture number three and four are close ups.

1 kommentar

 • By Christel, 03 augusti 2012 @ 10:22

  Hejsan!

  Vilken härlig kraft du har att använda din fantasi och med återanvändning av gammalt material.

  Vi får snart ses och skapa och prata samtidigt.

  Kram

  Chris

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes