Omplantering av Fikon.Replanting of Figs.

I våras tog jag sticklingar av mitt Bornholms fikon. Hela sommaren har det stått i mitt lilla växthus och jag har gått och duschat och vattnat det dagligen. Nu tog jag fram dem och det såg ut som om där fanns tillräckligt med rötter. Den som hade väldigt lite rötter fick en ”kuvös” över sig.

In spring I took cuttings of my Bornholms fig. All summer they have been in my very tiny green house and I have given them a daily shower and water care. Now was the time to check for new roots. The one with a very tiny root I put in an ”incubator”.

2 Comments

  • By Nezhti, 14 september 2012 @ 15:17

    Tack for fina blommor

Other Links to this Post

  1. Marcela — 10 september 2012 @ 10:02

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes