Kylpåse med ris. Cold bag with rice.

Tips från sjukgymnasten gjorde att de här kom till. En risochmjölpåse att kyla min svullna hand med. Jag som gjort så många vetepåsar för värme. de går naturligtvis att kyla också men de som jag har är för stora så… Jag använde en ziploc påse för smörgåsar. Den är 15×17 cm. Alldeles lagom att lägga på en hand. En tygpåse blev sydd, den syddes som ett örngott där tyget går om lott på baksidan. Jag använde dubbla ziploc påsen av plast för att mjölet skulle stanna i påsen. Så var det bara att stoppa plastpåsen i påsen klart! Jag gjorde två föra att ha en i frysen och en på handen. Det fungerar och är jätteskönt.

I got this idea from my physiotherapist a rice and flouer bag for cooling my hand. I filled a Ziploc plasticbag with rice and flouer and put it in another Ziplocbag to secure it. Then I had a bag made of fabrick made to fit. The sewn bags was sewn like a pillowcase. Two was made, one for the frezer and one for the hand. It is so good for the swelling.

1 kommentar

  • By Ann-Marie von Seth, 28 september 2012 @ 11:59

    Vilka snygga kylpåsar du gjort efter våra rekommendationer. Hälsningar ARBETSTERAPEUTERNA på arbetsterapikliniken. (Occupational therapist)

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes