Brodergarn. Embroidery yarn.

brodergarn blått och röttJag har fått ett antal plastpåsar med broderigarn. Pastpåsar med broderigarn brukar innehålla ett stort trassel av olika broderigarner men inte dessa. De här påsarna var sorterade i vitt, blått och grönt, rött, rosa och lila och bruna nyanser. Mycket ordningfullt. Så istället för att nysta upp dem på små kort som jag brukar, köpte jag beteslådor(för sportfiske) och lade de hela dockorna där. Det blir överskådligt och dammskyddat.

I have gotten some plastic bags full of embroidery yarn. Not in tangles but very neatly put in there each still in their labels. So in order to organise them I bought two boxes for fishing bates to put them in. There I have a good view over them and it is dust free.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes