Svampkorg. Basket for muchroms.

svampkorg 001 början svampkorg 004 med flaska svampkorg 005ihopviktÄnda sen i somras har jag tänkt sy mig en svampkorg. Ibland tycker jag det är för pretentiöst att ta med en stor svampkorg till skogen och sen bara hitta två svampar. Jag tänkte det skulle vara bra med en som jag kan ha i fickan för … om jag hittar svamp och såhär blev den. Plastringarna har jag klippt ut ur en yoghurthink. Att den blev i storlek av en vinflaska är bara en slump.

I have been thinking of making myself a mushroom basket since last summer. I think it is much too pretentious to go out in the woods with a big basket and then just find one or two mushrooms. I wanted a basket I could have in my pocket in case I would find a mushroom or two and this is what I made. The plastic rings I cut out from a yoghurt bucket. The size of the basket is just a random. I had the rings in one size and I wanted it to take some mushrooms so…

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes