Hjärtvärmare. Heart warmer.

hjärtvärmare 001 hjärtvärmare 002 kahsmere bit 002Så tog jag mig an den fina kashmirbiten jag fått. Jag delade den på diagonalen och insåg då att det blir ju fel! Men det gör inget. De två bitarna skall ju sys tillsammans och en måste spegelvändas så den ena halvan får avigsidan fram… men vad gör det. Jag har nu bara tråcklat ihop biten för att se hur det blir och det var svårt att fotografera. Men den är stor.

So it was time to do something with the piece of Cashmere I have got. I cut it in half diagonally and realised I was wrong. I would have one piece with the front and one with the back in front, but it does not matter really. It was difficult to take a picture because it is bit or at least long.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes