Handledsvärmare. Wrist warmer.

spetsstickade handledsvärmare 003 spetsstickade handledsvärmare 004spetsstickade handledsvärmare 002 spetsstickade handledsvärmare 001Lite stickning mitt i sommaren men det kommer ju en vinter varesig vi önskar det eller ej. Jag har stickat i ett tunnt tvåtrådigt garn 70% alpackaull 30% silke, det blir jättemjukt. Mönstret är ett Feather and fan mönster som gör att kanten mot handen blir böljande. Jag stickar numera mina handledsvärmare med en magic loop teknik istället för på fyra stickor. det tar ett tag att vänja sig vid en ny teknik men jag älskar nu magic loop.

Some knitting in the middle of the summer. Why not a new winter will come in time. I have knitted in a 70% alpaca wool 30% silk yarn which is so pleasant and soft. The pattern is a variation of feather and fan it make the wavy pattern against the hand. I knit the wrist warmer with the magic loop technique now rather than with four needles.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes