Mera lek med betong. More play with concrete.

nyttbetongbord 4 nyttbetongbord 7

Betongen är färdigblandad och formen är byggd nu är det bara att skrida till verket, men innan lägger jag i ett metallnät i formen som förstärkning, därefter häller jag i betongen. Jag gjorde ett stort misstag denna gång. Jag blandade till för lite betong för att täcka hela formen och jag hade inte mer färg så om några dagar får jag se hur resultatet blev.

As the concrete is mixed and the mould is in its place, I put a metal net  in the mould to make the tabletop stronger. and then it is just to pour out the concrete. I did make a big mistake this time. I did not mix much enough concrete to cover the mould and I run out of black colour pigment. Never mind. I had to finish it . In a few days I will see the result.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes