Betong för smultron. Concrete for wild strawberries.

betong för smultron 1 betong för smultron, formI min trädgård finns många smultronplantor även där de inte ska vara så…jag gjorde en pyts för smultronplantor. Jag glömde ta alla bilder så här är formen jag hade och det färdiga resultatet. Den är inte fin men den fyller sin funktion. Jag blandade till för lite betong så den blev väldigt grund men det är vad smultron vill ha. Att den blev så sned beror nog på det provisoriskt uppriggade bordet jag använde.

In my garden there are many wild strawberry plants where they should not grow. I decided to make them a concrete pot. I forgot to take all the pictures in between so here is only the mould and the result. The result is not brilliant but it is good enough for wild strawberry plants because they do not grow deep. It is not straight either but that is due to the unstraight table. But it is good for its use.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes