Kakfat. Cookie plate.

 

kakfat designfat kakfat julias med rött kakfat mm svartvitrandig IKEAJag har varit på kakfatsjakt i diverse secondhandaffärer. Det är jätteroligt och det finns mängder av vackra billiga fat. Det tråkiga är att under vartannat fat står det IKEA. Lite tråkigt tycker jag. Det övre är ett anonymt fat som är jätteroligt. Fat nummer två ger ett glatt intryck och fat nummer tre klassiskt randigt och IKEA. Nu ska de förses med hål och bli till ett våningskakfat.

I have been on a plate hunt. It is good fun and there are so many nice plates an inexpensive too. The sad thing is that under to many plates it says IKEA. The top plate is not identified but nice the second has a happy colour and the third has this classic stripe and it is from Ikea. Now I have to make a hole in them and put them together for cookies or something, perhaps meatballs instead.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes