Terrakottarör. Clay pipes.

terracottarör 1 terracottarör 2 terracottarör med betongbotten 1 terracottarör med betongbottenJag har fått några ler(keramik) rör av en granne. Han hade dem i sin källare tror jag. De är gamla rör man hade i jorden förr. Först tänkte jag ha dem som vinkylare men det fanns ingen flaska som gick ner i hålet så jag tänkte lite mera. Jag tror de blir fina som blomkrukor…men då måste de ha en botten. Alltså blandade jag lite betong och gjorde en botten efter att  jag skrubbat dem ordentligt och lagt märke till text på rören och diverse handavtryck. Charmigt!

I have got some clay pipes from a neighbour. He had them in his basement I think. They are old and were used for piping before. At first I wanted the to cool white vine but they were to narrow. I had to rethink. I could make them into flowerpots. I made some concrete and made a bottom. They were very dirty so had to give them a good cleaning and then I noticed the had hand-marks in them and printings. So very charming!

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes