Björnbär. Blackberrries.

björnbär björnbäär 1Med en sån fantastisk sommar vi haft måste jag visa lite bilder ifrån trädgården. Här är mitt björnbärssnår som vissa somrar bären möglat på kvist men inte i år. Detta år blir nog ett rekordår vad det gäller antal mogna bär.

With such a fantastic summer I have to show some pictures from my garden. This is my Blackberry that some summers did mould on the branch but not this year. This year will be the best ever I think and I have had them for thirty years.

1 kommentar

  • By Carolyn Rousseau, 07 september 2013 @ 14:53

    I just planted 4 blackberry bushes last year and this year I am getting about a liter of blackberries a day! Love the pictures of your garden. I miss visiting you and the garden. Lovely…

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes