Liten jeansväska. A small jeansbag.

sm väska framsm väska storleksm väska fodersm väska bakEn jeansväska igen. de är roliga att sy för jag vet aldrig hur de kommer att se ut när de är färdiga. Den här väskan fick en innerficka  från en parkas från Zara, som dekoration och ytterficka. Den är inte stor men man får med sig inneskor eller några böcker. Mjölk går också bra.

A jeansbag again. They are so much fun to make because I never know what they will look like in the end. This bag has got an inner pocket from a parkas from Zaras. It works as a decoration but also as a pocket. It is even better if your name is Sara Milne or something. It is big enough to carry once shoes, or a few books or even milk.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes