Tunna sockor. Thin socks.

God fortsättning på det nya året.

I wish a good year to come.

Eftersom det förra året slutade lite abrupt med kräksjukor och annat, har året börjat med en stor lust att göra något. Jag började med en beställning på sockor, tunna som inte tar för stor plats i skorna. Jag hittade ett garn med lite ull i och så var det bara att leta fram stickor. Stickor nummer 2,5 skulle det vara eftersom sockorna skulle vara tunna. Min gamla beskrivning hittade jag emellertid inte eftersom vi har haft diverse ommöbleringar i huset. Det var bara att sticka lite på känn. Jag gör hälar med hälkappa. De sitter bra på foten.

Last year ended so sudden because of this winter throwing up disease. Having done nothing for so long, this year started a big desire to make something. I was so pleased when I got an order to make a pair of thin socks. I found a yarn god enough and a pair of knitting needles no. 2,5 and got started. The order is to make a pair of socks that does not take up too much space in a pair of shoes.

julias sockor 1 julias sockor

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes