Socka. A sock.

stickad strumpa från tån 2 stickad strumpa från tån stickad stumpa från tån 1 stickade strumpor från tånStickad socka från tån. Jag  har lärt mig en ny stickteknik som jag har velat lära mig länge. Jag har  läst beskrivningar på hur man gör men inte riktigt förstått hur… men nu har jag lärt mig av Hatice som kommer från Turkiet. Vi har stickat utan ord för Hatice talar bara turkiska och jag talar inte turkiska men vill man så går det.

Knitted sock knitted from the toe. I have been taught how to knit a sock from the toe. Something I have been meaning to learn for some time. In Hatice a woman from Turkey I found my teacher. She has taught me how to  and she has made it without words because she speaks Turkish and I speak Swedish. I am so glad.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes