Kinesiskt tempelträd. Ginko biloba.

ginko biloba 1 Ginko bilobaJag var på trädgårdsmässan förra helgen, mest för att få lite inspiration och inspirerad blev jag.Jag blev så inspirerad att jag köpte fyra kejsarkronor och två Stäppliljor samt denna Ginko Biloba. Jag blev så förtjust i den för att förra hösten upptäckte jag att man planterat just Ginko biloba på Hornsgatan. Det såg så fint ut och kan de överleva vintern på Hornsgatan då  kan de överleva vintern hos mig också tänkte jag och köpte en. Min väninna köpte en Lager med massor av plantor som hon delade med mig. Nu är det på riktigt nu har trädgårdssäsongen börjat!

I went to the garden fair in Älvsjö last weekend. Mainly to get inspiration, and I did get inspired. I bought some bulbs and a Ginko biloba tree, a small one. My friend bought a pot with a lot of Laurus nobilis she shared with me.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes