Plantering i balkonglåda. Plants in a pot for the balkony.

balkong blomlåda med plantor blomkruka för balkongen 1 blomkruka för balkongenJag har planterat lite i en balkonglåda. Det blev Gräslök och Persilja. Dill hade jag ingen i mitt trädgårdsland så det skall jag köpa till. Jag planterade också Ramslök och några smultronplantor. Jag hoppas denna blandning av växter inte skall behöva för mycket vattning och omtanke.

I planted some plants in a pot for a balcony. I took some Chives and Parsley and planted them in the pot. I had no Dill so I have to bye some, but I put down some Ramsons and wild strawberries too. I hope it will not take too much effort to keep alive during the summer.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes