Gjutning av betongpytsar. Making concrete pots.

gjutformar 2 gjutning 1 gjutning och tyngd

gjutning pågår

Här är några formar jag skall gjuta betong i. Jag har sparat glasspytsar. Några stora och några små. Här är det bra med samma märke eftersom de har samma form. Jag smörjer formarna med någon gammal olja jag har och fyller sedan formen med betong. Jag stoppar i den inre formen och så lägger jag i tyngder så att den stannar på plats. Jag har överkant mot överkant av pytsarna. Slutligen lägger jag över plast så att betongen inte torkar för fort.

Here I have some glace containers I have saved. Some small and some rather big. It is the same brand and that is because they have the same shape. I put a little oil on their sides before I fill it with concrete, then I put the small container in the concrete filled container and I put some weights in it to hold it in place.  In the end I put a plastic sheet over to cover it and to make it dry slowly.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes