Gjutning av betongplattor.

gjuten liten platta 1 gjuten liten platta gjutform för trädgårdsplatta stor gjutform för trädgårdsplattaNär jag var på trädgårdsmässan i Älvsjö tidigare i år upptäckte jag att där fanns två företag som arbetade med betong. Tidigare har där bara varit en. Firma nummer två eller den som var ny för mig, hade stabila formar för gjutning av betongplattor och bordsskivor. Jag blev så imponerad av deras formar som jag upplevde som stabila och hållbara, att jag köpte två för att prova. Nu har jag gjort en första gjutning och jag är nöjd.

When I visited Stockholm international fairs earlier this year, in Älvsjö I discovered that there where two firms working with concrete. The to me new firm sold very stable shapes for moulding and I bought two. Now I have made the two first moulds and I they are good.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes