Mera betonggjutning. More concrete moulding.

förberedelser gjutning 1 gjutning 3 gjutpytsarAllt man gör lyckas inte, så är det. Jag tog fram forma för tre gjutningar och jag tyckte det gick så bra men när de torkat och jag tog ut dem ur formarna gick två sönder. Väggarna var för tunna förstår jag nu. Jag har en 12 liters betonghink. Innerhinken vet jag inte storleken på men jag ska köpa en 15 liters betonghink och försöka igen för jag tycker om storleken.

Sometimes the moulding does not work. This time I was going to make three concrete buckets for plants. I had the shapes and everything worked so well but when I took the out of the forms two of them broke. The wall were too thin.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes