Målade betongpytsar. Painted concrete buckets.

nymålade pytsar med färg och srej nymålad pyts med färger Här är det två första föremålen jag målade med en kopparfärg och sedan sprutade med en vätska så att kopparfärgen skulle ärga. Det tar 72 timmar innan det riktiga resultatet syns så jag väntar fortfarande. I pytsarna skall jag plantera smultron som inte behöver så mycket jord eller plats.

This is the first two items I have painted with a copper paint and then sprayed with some liquid to make it look old. This bit to look old will take around 72 hours so They are not there just yet. In the pots I am going to plant wild strawberries as they do not need a lot of space nor soil.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes