Chokladformar. Chocolate shapes.

chokladform med hallon å blåbär chokladformar gjutning pågår 1Jag har gjort ett lång uppehåll denna sommar. Först var det den mycket varma sommaren som gjorde att jag inte var så aktiv och efter det skötte sig livet självt ett tag, men nu har jag tänkt ta tag i bloggen igen och visa lite av vad jag gör igen , för gör saker det gör jag ju , alltid. Under sommaren hade vi många fester och istället för att gjuta i betong gjorde jag chokladformar. Jag gjorde dem i dubbla muffinsformar och penslade i choklad. När värmen var som högst var det svårt att kyla dem så de måste in i kylskåp eller ner i frysen en stund, för att stelna. När de stelnat och det var dags för servering var det bara att fylla dem. Jag fyllde med grädde och färska bär. Det blev gott och var populärt.

I have had a long pause this summer due to the hot summer but also because of life itself, it took over for a while. Now however I am going to fill the days again and show what I do because I do things constantly…During the summer we had some parties and I made the food and the dessert of course and one day I made chocolate shapes, in muffin containers. I coated the muffin containers on the inside twice. When it was as hottest last summer I had to cool them in the fridge or for a short while in the freezer to make them get hard. When it was time to serve I filled them with whipped cream and fresh berries. Nice

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes