Aubergin och Chilliplantor. Aubergine and chilli plants.

auberginer å chili

auberginer å chili 1Eftersom jag hade ett så lång uppehåll under sommaren skall jag visa lite bilder från denna fantastiska sommar som verkligen märktes på växterna i trädgården. Jag var skötare till alla dessa plantor, aubergin och cilli, under några veckor. De står vanligen på en balkong men flyttades lätt till min trädgård eftersom de växer i hinkar, 12 liter tror jag visst de är. Eftersom värmen just kommit när plantorna kom till mig så växte de en hel del.

As I had this long pause this summer on the blog I am going to show some pictures from the garden that was so splendid this very warm and sunny summer. I was a caretaker to all these plants of aubergine and chillies, that normally grow on a balcony but lucky for me they grow in bucket and are easily moved, so I took them to my garden. As the warmth and sunshine just came when the plants came to me the grew a lot.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes