Auberginblommor. Aubergine flowers.

 

auberginblommor 1aubergin lila 1Här är några blommande Auberginer. Bilden är tagen i början av augusti så Auberginen tar lång tid på sig att utvecklas. Jag tror fröna sattes i början av året. Jag hade dem i 12 liters hinkar men jag tror det fungerar med något mindre också. De fick näring en gång i veckan och vatten varje dag naturligtvis. I början av september satte jag in dem i mitt mycket lilla växthus.

Here are two plants of Aubergine with flowers. I took the picture in the middle of august so it took them a long time to produce flowers. I think the seeds was planted in the beginning of the year. I planted them in 12 litre buckets and I think it will work with slightly smaller buckets they got nourishment once a week and water every day. From september I put them in my very small greenhouse.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes