Ett kakfat. A cookie stand.

G 11 035 minskadG 11 036 minskadJag har gjort några våningskakfat. Det är ju inte så mycket skapande men det är väldigt roligt att leta vackra fat och fat som går att kombinera. Just det här fatet blev en present till vänner i London. Jag tyckte kombinationen ett fat med engelskt tidningstryck i botten, design i mitten och ett riktigt svenskt fat i toppen all i svart och vitt, blev mycket bra!

I have put together some cookie stands. It is not that much creativity perhaps but it is so much fun to search for nice and interesting plates that goes together. This stand was made for friends in London. I think the combination was good. The bottom plate with a newspaper print in English the next Design and the top a very Swedish plate, all in black and white. I liked it.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes