Kakfat. Cokie stand.

tallrikar blå tallrikar svart vittEn vän fyller år så jag väljer fat till ett våningskakfat. Jag har svårt att välja mellan det blå och det svarta men jag tog råd som sa att vännen inte är svartvit grafisk så det får bli det blå och den handmålade tallriken till höger är för grön så den får också gå. Nu återstår bara håltagning, hopsättning och slutligen uppvaktning.

I am planning for a friends birthday and I am going to make her a cookie stand. I could not choose between the two sets so I asked another friend who said she is not graphic black and white and the plate to the right that is hand painted is too green. So it will be the blue stand with a silver handle. Now I have to make the hole and put them together before it is turned into a present.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes