Betongplattor. Concrete…

betongplatta omålad liten å färgerbetongplatta liten måladJag gjöt betongplattor i höstas för att kunna måla under vintern…men det blir inte alltid som man tänkt. Nu har jag iallafall målat två. Jag målade en liten platta först för att se. Metallfärgen i mitten är tennfärg för jag hade inte silver som jag ville ha men det finns plats för många försök. Formarna och färgen kommer från Villa Elvira.se

I made some squares in concrete last autumn to paint during the winter…but it does not always work the way I want. However I have now painted two. I painted to see…The metal paint in the middle is a tin colour because I did not have the silver I wanted but I will may more try outs.  I use moulds and paints from Villa Elvira.se

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes