Vårplantering. Spring planting.

järngryta med vissen aster 1järngryta med påskliljor 2Tid att hjälpa våren i trädgården. Den gamla krysantemumen tas bort och påskliljor får plats istället. Vanligen brukar jag hälla kokande vatten på den frusna jorden för att få bort det gamla men i år var det ingen frusen jord det var bara att rycka upp det gamla och plantera det nya. Påskliljor tycker jag är bra för de tål att det kommer snö och de håller länge.

Time to help the spring in the garden. The old plant has to go to give space to the new. Usually I have to pour hot water on the soil in order to remove the old plant but not this year. It was only to lift out the old plant and replace it with this daffodil. Daffodils are good to have because the will survive some snow and they last long.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes