Kjol. Skirt.

kjol 1kjolkjol sprundJag har fått en kjol som var för lång annars gillar jag den för den har fickor. Jag kortade av den och i och med att jag kortade av den fick  jag tyg över och kunde göra ett sprund. Jag tycker inte om sprund som bara är en öppning i sömmen så jag har gjort ett motveck i sömmen så det blir ett sprund som jag gillar. Nu återstår bara att pressa kjolen.

I have got a skirt that was to long for me and I had to shorten it. I like it though because it has pockets. What I did not like with this skirt was the opening in the back just an opening in the seam. As I shortened the skirt I had some fabrics to play with so I made what I call a proper slit. No I have to iron it and it is finished.

 

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes