Kaffe för två. Coffee for two.

kaffe för tvåkaffe för två 1Jag köpte ett tak för en bamsegasolgrill som jag inte har. Jag skall ha detta tak för kaffe för två. Jag har en plats i min trädgård där solen kommer mellan klockan tre och fem på eftermiddagen och nu skall jag göra en liten kaffeplats för två där. Jag fick betongplattor av mina grannar förra året och dom skall jag använda. Projektet är litet så jag kan göra det själv. Jag räknar med att gräva omkring tre hinkar jord varje dag och transportera bort dem så….

I bought a roof for a big grill as I do not have. I am going to use this roof for a place where I am going to have coffee for two. The sun is at that spot between three and five in the afternoon. So in order to do this space I have to dig to make space for concrete squares I got from my neighbour’s. It is a small project so I can make it myself. It is about 240 x160 cm.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes