Målade betongplattor. Painted concrete squares.

betongplattor 1betongplatta stor

Måla betongplattor hade jag tänkt göra under vintern men det blir inte alltid som man tänkt sig, så nu målar jag betongplattor samtidigt som fåglarna smutsar ner dem. Den nedre plattan blev full av blåsor trots vibrering kanske var betongen inte så bra eller så var det reparationsbetong?

I had planned to paint the squares during the winter but it does not always turn out the way I think so I am painting now. The birds is there too. The square no. 2 is full of bubbles and I do not really know why.

2 Comments

  • By Estella granström, 17 juni 2015 @ 21:00

    man blir verkligen sugen att göra något, när man ser vilka roliga och fina saker du gör.

  • By Inger, 17 juni 2015 @ 22:50

    Jätteroligt om du blir inspirerad.

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes