..mera kaffe för två. ..more about coffe for two.

kaffe för två 11kaffe för två 13kaffe för två 16Detta är hur kaffeplatsen startade. Jag fick dessa plattor av grannen och jag såg detta gasolgrillssolskydd i affären. Solskyddet kostade mer än jag tyckte det var värt men det var nedsatt med 50 % i februari, då köpte jag det. Värme och vår dröjde men småningom kunde jag skrida till verket. Solskyddet fick väggar och plattorna tvättades med högtryckstvätt.

This is how it started. I got the squares from the neighbour and I saw the sun protection for a gas barbecue in the shop, but I thought it was far to expensive. In February I found the sun protection for 50 % of the price and bought it, then it was just to wait for the spring and warmth…that almost never came. The sun-protection got walls and the squares I washed.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes