Betongkrukor. Pots of Concrete.

betongpyts kopparfärgad 1betongpyts 1 kopparfärgadbetongpyts 1 kopparfärgad 1Den här sommaren har ju inte riktigt inbjudit till betongarbete. De här krukorna gjöt jag förra året. Jag målade dem nu. Jag har målat dem i en kopparfärg och därefter sprayat dem med en vätska så att kopparfärgen oxiderar och ser gammal ut. Lite roligt tycker jag. Den övre krukan gick sönder men jag satte ihop den. Det är bra för jag behöver inte borra hål i den, den läcker iallafall. Det är egentligen en betongpyts som tror att den är en mycket gammal och ovarsamt hanterad kopparpyts!

This summer has not really invited me to work with concrete. So these pots I made last year. I painted them this year and I painted them with a copper colour and I sprayed them with a liquid afterwards to make the look old. The top pot broke and I glued it together. Its works fine because it will leak water. It is ”a broken concrete pot who believes it is an old broken copper pot”.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes