Insektshotell. Insects hotel.

insektshotell 1Så har mina bambupinnar äntligen blivit till ett insektshotell. Jag har haft en rad bambu avsett som kant i trädgården men jag hade tänkt använda dem för insekter. Att såga itu bambun tog sin tid och man måste använda en fin såg, resten gick av bara farten. Kottarna är jättetallkottar som jag plockat hos en granne som har en tall med stooora kottar. Träullen fick jag av en annan granne. Nu återstår ytterligare lite material och kanske lite färg.

So my bamboo sticks has finally been part of my insect hotel. It took a while. I have had them for a while, they are made to make a fence in the garden. I wanted to make them shorter in order to fit into an insect hotel. I had to use a fin saw in order not to break the bamboo, and the rest was so easy. The giant cone I picket from a neighbour and the wood-wool I got from another neighbour. Now I have to find some more material and perhaps some colour.

 

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes