Flätad väska av hundmatpåsar. Bag of dog food bags.

flätad korg med handtagflätad korg klar med CDflätad korg på g 1Äntligen har jag gjort det. Jag har sparat kaffepåsar, hundmatspåsar och andra påsar länge, och jag har börjat fläta en gång tidigare men det bara gled och hade sig och jag hade nog inte tänkt färdigt. Så gick jag förbi ett gäng stickerskor och där var en flätad korg av sparat vaxat papper. Nu hade jag plötsligt tänkt klart och skred till verket. Jag hade två stora hundmatspåsar som jag klippte i remsor vek i tre och sydde. De var drygt 60 cm långa. Sen var det bara att fläta. Bara och bara, jag hade ont i fingertopparna i flera dagar efteråt men det blev en liten korg, kanske för bär eller svamp.

So I made it. I have saved coffee bags, dog food bags and other bags for so long. I have started to try to make a bag once, but everything was so slippery and it did not want, what I wanted so I gave up. So one day I passed a group of knitting ladies and there it was a plated basket from waxed paper. And suddenly I was ready. I took the dog food bags, I had two. I made them into stripes and they were around 60 cm long and I started. It turned into a small bag I can use to pick mushrooms or berries.  After this my finger were hurting for days but I was so pleased.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes