Dominostickning av återvunnet material. Dominoknitting with reused cotton.

dominostickning minneslapp dominostickning återvinning 3dominostickning återvinning 1comino to be 1 Överst: minneslappen jag fäster på stickningen. Det är 41 maskor och stickorna är 2,5. Varje ruta väger 3 g och tar 28 minuter att sticka. Att veta vikten på varje ruta gör att jag kan räkna ut ungefär hur stort arbetet kan bli.

Jag skulle ut på en liten resa och då behöver man ha något för händerna om det blir mycket väntan. Jag fann ett gammalt påbörjat överkast som jag repade upp och började sticka. Det är ett tunnt bomullsgarn och jag stickar på stickor 2,5. Jag lyckades t.o.m. spilla kaffe på det under resan men eftersom det är bomull så går det att tvätta varmt. Storleken är 95×73 cm.

The top picture is the note attached to the knitting to remember. This knitting is made with 41 stitches on knitting needles 2,5. Each square weigh 3 gram and it takes 28 minutes to knit. To know the weight is important because then I can count how big the piece will be.

I was going on a tour and just in case it would be a lot of waiting I started this domino project. The material is from a beginning of an old bedspread. I started to make the bedspread to be, into plain cotton again. I used knitting needles 2,5. On the tour I managed to have a mug of black coffee on it, but it was not that big disaster as it is plain cotton I can wash it . The size is 95×73 centimetres.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes