Solrosor

solrosor-detalj_bimg_1535_bDet här lapptäcket heter Solrosor,såklart, eftersom det är sytt av tyg med solrosor. Tyget fick jag av Carolyn som varit hemma i Kansas och solrosen är Kansas blomma. Vad som är extra roligt med det här lapptäcket är att det är lite 3D, det har som små kuddar emellan de ljusa rutorna. Det är jätteroligt att sy. Storlek 134 X 138 cm.

This is the Sunflower quilt. I got the fabrics from Carolyn and she taught me how to sew the cushion. I think it is such fun to sew.

2 Comments

  • By julia, 23 januari 2009 @ 15:40

    jag gillar rutorna också, hur gör man dom? 🙂

  • By Inger, 27 januari 2009 @ 21:31

    Hej Julia. Vad roligt att du tittat på mina grejer. Du undrar hur man syr de små kuddarna på Solrostäcket. Det är knepigt att förklara men det finns beskrivet i Rikstäckets bok, utgiven vid 15 års jubileet. Tekniken heter Bow tie eller Lovers knot. Du bör kunna finna det på nätet. Lycka till. Rikstäcket är den rikstäckande föreningen för lapptäcksentusiaster i Sverige där jag är medlem.

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes