Dominostickad liten korg.

dominovaska-minskad1Det här är en Dominostickad liten korg med handtag som jag stickade  när jag hittade jute att sticka med. Jag hade prövat att sticka i grovt snöre men det inte bra för varken stickor eller händer det var för hårt. Tunnt jute är helt perfekt.
Dominostickning lärde jag mig på Sticksymposiet i Härnösand 2002. Jag gick en kurs för  Vivian Höxbro som skrivit boken Dominostickning. Den bästa bok jag vet därför att den är så tydlig. Handtagen på korgen kallar Vivian för snoddkant och kan användas till lite av varje.

This is a small Domino knitted basket knitted in fine jute. It was lovely to knit with. I have tried to knit with cord before and it was to ruf for both hands and tools.
I learnt how to do Dominoknitting on a knitting symposium in Härnösand 2002 for Vivian Höxsbro. Vivian is the author who wrote, Dominoknitting. A very good book. The handle on the basket Vivian call twisted braid ( snoddkant) it can be used for both this and that.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes