Brunt dominotäcke.

dominotacke-brunt-minskadJag hade en hel del brunt garn. Jag tycker inte om brunt så skulle jag ge bort det eller? Jag hade många små rester av olika färger i samma eller liknande garn. Början var Fidjgarn som jag fick av barnens farmor. Hon hade stickat till barnbarnen och det garnet var inte stickigt. Hon stickade i många färger. Jag insåg plötsligt att kanske kan man använda det tillsammans. Såhär blev det. Slutresultatet har en liten tofs i varje spets i olika färger såklart. Den blev bättre än jag kunde tro.

I had a lot of brown cotton yarn. I do not like brown very much so I contemplated to give it away, but then I realized i had a lot of small quantities of the same yarn in various colours. I thought I could try to knit something. I was suprised when I saw how good the result turned out. I finished it vith a tassle on each point.

2 Comments

 • By StickLena, 27 februari 2009 @ 16:24

  Så himla fint det bruna garnet är mot de övriga färgerna….kanske du ändrat uppfattning om brunt?
  Tack för läcker bild!

 • By Inger, 02 mars 2009 @ 11:35

  Det var en rolig kommentar.
  Nej jag tror inte jag ändrat inställning till brunt men jag har insett att man kan använda brunt tillsammans med andra färger och det blir bra…till min förvåning…och det är kul.
  Jag måste också säga att jag inte är duktig på färger men att jag lär mig mer och mer och ibland blir jag så förvånad över hur bra det bli när jag ifrån början inte trodde på det. Konstigt nog händer det mest när jag gör dominoskynken.

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes