Garnnystan.

garnnystan-ol-farg-minskadIbland måste man nysta garn. Jag lärde mig att göra garnnystan när jag var liten, av min mamma. Hon lärde mig att nysta dem på tummen och tummen har jag ju alltid med mig. Jag älskar att nysta garn för de blir sååå fina. Hur jag nystar garn står beskrivet i min stickkalender.

Sometimes we have to wind wool into balls. My mother taught me how, when I was very young. She taught me to do it on my thumb and I have always the thumb with me. I love making yarnballs because they come out so nice. I can take the wool from the outside or the inside or boath. How to wind yarn to a yarnball is described in my knittingkalender, but only in Swedish.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes