Ett kokt ägg.

tovade-agg-1-minskadEtt tovat ”kokt” ägg. Det här är det första jag tovat med nål. Ägget är nåltovat. Det var roligt att göra för det finns ett överraskningsmoment i det. Först tovar man gulan. Därefter skall man ju ha lite vita och slutligen tyckte jag det var kul att göra det till ett brunt ägg. När man är färdig återstår öppnandet av ägget. Till det krävs en mycket vass kniv…och kanske har man ett kokt ägg. Man kan använda det som nåldyna.

A ”boild” egg. This is the first needle felted thing I have made. It was fun to make because there are this moment of suprise. First the yolk is made, the white comes after and I finished it with a bown shell. When the egg is finnished it needs to be opened. To that a very sharp knife is needed…and perhaps it is a boild egg. It can be used as a pincuchion.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes