Bordstablett.

bordstablett-marmorerat-minskadEn bordstablett av marmorerat tyg. Jag lärde mig att marmorera på Nordisk kviltträff i Hälsingfors för några år sedan. Min lärare var Viviann Vestin från Rikstäcket. Det här är ett av tygerna jag gjorde. Mönstret är ett mönster som följt mig genom åren och det gjorde att det var mycket lätt att kvilta. Bordstabletterna fyller jag med gamla fottehandukar. Handduken i den här har min dotter använt när hon färgat sitt hår… Storlek 35 x 43 cm.

A tablemat in a marble fabric. I learnt how to do marble pattern in Helsinki some years ago. My teacher was Viviann Vestin from Rikstäcket. This is one of the pattern I made. The pattern is a patter that I have had with me for years and that made it so easy to quilt it. The tablemats I fill with old bathtowels. The towles in this is the one my daughter used when she was dying her hair…

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes