Fyrkantig sjal.

fyrkantssjal-detalj-minskadfyrkantsjal-1minskadDet här är en rätstickad sjal som genom ökningarna blir fyrkantig. Fördelen med den framför en trekantig är ju att den blir större. Man kan bre ut den över någon för värme. Viker man den tvärs över blir den en dubbel terkantssjal. Ganska finurligt tycker jag. Den finns beskriven i min Stickkalender 2009, som är presenterad i början av bloggen.

This is a schawl knitted with knitstitch only, the increasing of stiches makes it square. The advantedge with this is it is bigger than a triangular schawl. One can spread it over someone for warmth and one can fold it and make it a double triangular schawl. The schawl is presented in my Knitting calender 2009 but only in Swedish.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes