Trekantssjal.

rod-trekantssjal-detalj-minskadrod-trekantssjal-stickad-nerifran-minskad1En rätstickad trekantssjal. Ökningen har jag gjort i form av ett omslag som då bildar ett mönster i kanten. Kanten syns tydligt på detaljbilden. En trekantssjal kan man sticka i vilket garn som helst och man kan välja grova eller fina stickor beroende på vad man vill ha. När jag stickar en trekantssjal avslutar jag överkanten med att göra en snoddkant som gör att det blir en fin kant som är lite elastisk.

A knitstitched schawl. I have made the increase in the sides buy a yarn over, that will make a hole pattern as you can see on the detail picture. When I finish the schawl i make an  I-cord. The I-cord will make a nice finish that is elastic too. This triangular you can knit in any yarn and on any size of needles depending on whath you want.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes