Optisk synvilla to be…

optisk-synvilla-minskadJag har varit på NQT nordisk kviltträff i Göteborg, fredag-söndag. Jätteroligt, jättemycket folk från hela norden och jättebra kurser. Jag gick en kurs ”optisk synvilla” på fredagen. Jag hann inte klart som du kan se på bilden. När kursen var slut lade jag allt mycket prydligt i ordning för att kunna sy klart när jag kom hem men… På lördagen hade jag ett bord där jag sålde grejer som jag gjort och… måste in i sylådan och innan jag hann stoppa det hela hade alla optiska synvillorbitar ramlat ut huller om buller. Men eftersom jag märkt upp allt mycket noga så kunde jag sortera dem igen. Jag skulle ha sytt färdigt den idag men efter en dag på vägen och tre inomhus mååååste jag bara vara ute i solen idag. Den optiska synvillan får du förhoppningsvis se om några dagar. Ledaren av kursen heter Tamara Schultz och är jätteduktig och inspirerande.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes