Hjärta i modern Molateknik.

hjarta-mola-minskad2Det här hjärtat gjorde jag på NQTs kviltdagar i Göteborg i helgen. Kursen i Mola på modernt sätt gick i söndags. Man kunde välja större figurer men jag ville gärna hinna färdigt för att åtminstone ha gjort alla moment, så jag valde att göra ett hjärta. Det gick fort och var jätteroligt. Tekniken är fantastiska och det var även denna gång Tamara Schultz som var ledare.

2 Comments

  • By veronica, 31 oktober 2009 @ 19:10

    så himla fint!vart lär man sig det här egentligen?mejla gärna om du har info och/eller tips!//Veronica

  • By Inger, 31 oktober 2009 @ 21:31

    Hej Veronica,
    jag tycker så mycket om den gamla mola tekniken som egentligen är en gammal teknik från Indianerna i Sydamerika. Själv har jag några från Ecuador. En gammal mola teknik är ganska pillig att göra så när jag skulle till NQT i Göteborg i maj anmälde jag mig till en kurs i Mola i modern tappning. Där sydde jag bland annat detta hjärta. Läraren jag hade heter Tamara Schultz jag tror du når henne här tam@tam-a-rama.com
    Lycka till! Inger

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes